Michael Carøe Solo Show!

Michael Carøe Solo Show! !

20-50 minutter for fuld skrue. Selv ene mand på scenen skaber Michael Carøe den store stemning.! Repertoiret er primært i ”Sinatra-afdelingen”, men der er også disco, latin og pop på harddisken. ! Afvekslingen mellem sang og entertainment afstemmes efter arrangementet. Det kan forekomme, at gæster eller publikum bryder ud i spontan-dans.! ! !

Michael Carøe! !

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters megaopsætning af Robin Hood i Dyrehaven.! !

Michael Carøe har fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer. ! Senest har især Michael Carøes medvirken i Tv-serien Klovn medført, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.! !

Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter. ! Egentlig kun begrænset af mottoet: ”It Don’t Mean a Thing – If It Ain’t Got That Swing”.! ! ! !