Program – Søndag den 04. august 2019

Sted “MØDDINGEN” (i tilfælde af regn i telt)
Taaningvej 6, 8660  Skanderborg

Mad: Hårby Slagteren (sandwich og pølser)

Øl, vin, kaffe og drinks (Gin og Tåning) kan købes.

Se program her.

Kl. 12.15 – 14.30

Michael Carøe med Band

Michael Carøe Solo Show! !

20-50 minutter for fuld skrue. Selv ene mand på scenen skaber Michael Carøe den store stemning.! Repertoiret er primært i ”Sinatra-afdelingen”, men der er også disco, latin og pop på harddisken. ! Afvekslingen mellem sang og entertainment afstemmes efter arrangementet. Det kan forekomme, at gæster eller publikum bryder ud i spontan-dans.! ! !

Michael Carøe! !

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters megaopsætning af Robin Hood i Dyrehaven.! !

Michael Carøe har fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer. ! Senest har især Michael Carøes medvirken i Tv-serien Klovn medført, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.! !

Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter. !

Egentlig kun begrænset af mottoet: ”It Don’t Mean a Thing – If It Ain’t Got That Swing”.!

Kl. 15.00 – 18.30

Sct. Pauls Big Band fra Aarhus
(20 medlemmer)

SKT. PAULS BAND-ORKESTRETS HISTORIE

Skt. Pauls Band spiller kendt og swingende Big-Band musik, fortrinsvis fra den amerikanske sangbog, med et repertoire, mest kendt fra Count Basie, Duke Ellington Quincy Jones og Woody Herman`s orkestre. Musikken er fortrinsvis arrangeret af Peder Pedersen, som var initiativtager til Peder Pedersens Big Band, der i mange år var husorkester på Jazzklubben Tagskæget i Århus, med en ugentlig optræden – tit med amerikanske stjernesolister, der opholdt sig i Danmark i kortere eller længere tid. Udover at arrangere, dirigerer Peder Pedersen også nogle numre i bandet, hvor han også spiller på ventilbasun i basungruppen.

Orkestrets niveau er højt, og besætningen udgøres af garvede og professionelle jazzmusikere,  især fra det frodige jazz-miljø i Århus, med kendte musikere som Hans Jakob Sahlertz Guitar, Helge Gramstrup Piano, Janus Jørgensen Trommer, Gunnar Lautrup Trompet og Flygelhorn, Finn Odderskov Tenorsax, Niels ”Gogge” Barfod Altsax, Botha Christensen Basun, Frank Pedersen Sang/Tuba og Peter Brem Altsax. Sammen med orkestret optræder en virkelig dygtig og swingende  sangerinde Bente Windum.

Siden Skt. Pauls Band blev etableret i 2002 har orkestret givet koncert talrige steder. Århus Jazzfestival, Århus Festuge, Randers Festuge, Odder Festuge, Musikhuset i Århus, Grenå og Ebeltoft Jazzklub, Tunø Festival, i Klaksvig og Thorshavn på Færøerne, på Havnens Dag i Horsens, Robert Jacobsens 100 års fødselsdag i Tørskind, Nexø Jazzfestival på Bornholm, Juelsminde Musikforening,  Tåning Overgaard Jazzfestival-og mange andre steder.

Taaning Festival 2014 - 2018 - webdesign: alphasite